Egyéb, Költészet

3 program


Ha szeretsz... Jávori Ferenc ‘Fegya’ és Lutter Imre versestje és könyvbemutatója Jegyvásárlás
13 Esemény

Ha szeretsz... versest és könyvbemutató
Ismert emberek ismeretlen történetei versekkel, és egyedülálló klezmer zenével

előadják: Lutter Imre és Jávori Ferenc 'Fegya'

Győri Nemzeti Színház
2023. december 5. kedd 19:00 óra

A költőként, előadóművészként és műsorvezetőként is tevékenykedő Lutter Imre ezen az estén maga osztja meg a különleges történeteket és költeményeket, Jávori Fegya zenés közreműködésével.
Furcsa párban mozog együtt ezúttal a költészet, a zene és a sztárvilág: a képernyőről, színpadról, a sportból és a művészetekből jól ismert, népszerű idoljaink élete párhuzamba kerül egy-egy klasszikus vagy kortárs költő életével, s az összekötő kapocs köztük egy adott vers lesz. A közönség Lutter Imre előadásában hallhat költeményeket és részleteket a Ha szeretsz... c. könyvéből, izgalmas sztorikkal, a méltán népszerű Sorok között Lutter Imrével című tévéműsor kapcsán. A történetek egy része a hazai sztárvilág, a másik része a költők kevésbé ismert oldalát villantja föl. A versekre felfekvő dallamokat zongorán Jávori Ferenc "Fegya" Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész, a Budapest Klezmer Band vezetője biztosítja.

POKET: ünnepi felolvasóest // Felolvas: Koós Boglárka, Csellón játszik: Asztalos Dorottya Jegyvásárlás
13 Esemény

Két ünnep közt - POKET-est a K11-ben. A két ünnep közt kicsit olyan, mint a senki földje, se ide, se oda nem tartozik. Az advent izgatott várakozása elmúlt, a karácsony felfokozott napjai véget értek, a szilveszter és újév misztikus fordulópontja pedig mintha csigalassúsággal közeledne.


Irodalmi kávéház: Szabó T. Anna Jegyvásárlás
13 Esemény

Irodalmi kávéház: Szabó T. Anna

ÓKK-Óbudai Kulturális Központ

A színházterem ezen az estén irodalmi szalonná alakul, ahol kellemes hangulatban, kávé és tea mellett, a művészek kedvenc verseit is meghallgathatják a beszélgetés mellett.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!