Program


100 tagú cigányzenekar kamarazenekarának Misszió templomi koncertje

100 tagú cigányzenekar kamarazenekarának Misszió templomi koncertje

A világhírű zenekar, a 100 Tagú Cigányzenekar Misszió templomi koncertsorozatának harmadik állomása, 2024. május 25-én 18 órától, Debrecenben, a Református Nagytemplom.

Aktuális előadások



Misszió – A 100 Tagú Cigányzenekar kamarazenekarának koncertje a Nagytemplomban

A 100 Tagú Cigányzenekar művészete felbecsülhetetlen érték. Igazi hungarikum, ami egyedi és magyar. A Misszió koncerten a kamarazenekarral találkozhatnak az érdeklődők, ahol főként klasszikus, szimfonikus darabokat hallhatunk, mint például Back Air vagy Liszt II. Magyar rapszódiája, de szakrális darabok is elhangzanak Schuberttől, Gounodtól.

A zenekar megalakulása óta több mint ezer koncertet adott az ország legkisebb településének kultúrházától a világ számos híres koncertterméig. Külföldi és hazai koncertjei alkalmával értéket ad, így képezve hidat a különböző társadalmi rétegek közt.

A zenekar előadásában a hagyományos hangzásvilág ápolása és megőrzése mellett, megtaláljuk a modern világ zenei útkeresését, mint az egyik legkézenfekvőbb kommunikációs eszközt. A különleges és egyedi hangszerelésben megszólaltatott repertoárjával megpróbálja minél egyszerűbbé és érthetőbbé tenni az általa tolmácsolt műveket.

Ajánló


A lett Iveta Apkalna korunk egyik legünnepeltebb orgonaművésze, aki hazájában folytatott tanulmányai után Angliában és Németországban is képezte magát, s…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!