Program


22/23 Szmodis Jenő: Őrültek szigete (Felolvasószínház)

22/23 Szmodis Jenő: Őrültek szigete (Felolvasószínház)

Kulin Ferenc irodalomtörténész - a darabról: „Az Őrültek szigete történelemfilozófiai parabola olyan emberekről, akik a vegetálásra berendezkedő társadalom elől a bolondokházában találják meg a megfelelő körülményeket az alkotásra, a valós emberi kapcsolatokra.”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 27. csütörtök, 17:00

A szerző írja egyik kötetében: „Hogy ki miért ír drámát, vagy drámai műveket, nem tudom. Ám gyanítom, a legtöbbször valamilyen mély felháborodásból. Mindebbe belevegyülhet a kíváncsiság, hogy vajon nekem sikerül-e? Képes vagyok-e megragadni egy engem foglalkoztató problémát és azt, vajon bele tudom-e gyömöszölni egy drámai alkotásba?”

Rendező és dramaturg: Sándor Zoltán

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!