Program


4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett most az eredeti felállást fúvósokkal és vonósokkal egészíti ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 9. péntek, 20:00

4s Street - Ritmusra vernek a szívek
HEY, JUNE!

Idén ünnepli fennállása ötödik évfordulóját a 2018-ban, Gyergyószentmiklóson alakult 4S Street nevű öttagú zenekar, amely fülbemászó, könnyed folkos popot és indie-s alternatív rockot játszik. A legszebb Erdélyi Magyar Dal címet kétszer, 2018-ban és 2021-ben is elnyerték szerzeményeikkel, tavaly Petőfi Zenei Díjat is kaptak. Az együttes a Müpába egy rendhagyó műsorral érkezik, és eddig nem ismert oldalát mutatja meg a közönségnek: fúvósokkal és vonósokkal kiegészült felállásban lép színpadra.

A 4S Street 2018-ban alakult, és első nagylemeze már a következő évben meg is jelent, sőt, a Fellegvár című album gyors sikert is hozott a társaságnak. A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett a következő években aztán továbbfejlődött, és második, Szebb napok című 2021-es albumával kiemelkedő játszási eredményeket ért el, előbb az arany-, majd a platinalemez minősítést is megkapta, hogy aztán 2022-re koncertjeivel is megerősítse népszerűségét. Ebben az évben megszerezte a Petőfi Zenei Díj - Az év zenekara elismerést, és Fonogram-díjra is jelölték az év felfedezettje kategóriájában. Dalaik több millió lejátszást és megtekintést jegyeznek az online platformokon. Erre a különleges alkalomra olyan rendhagyó műsorral készülnek, amely a zenekar eddig nem ismert oldalát is megmutatja a közönségnek. Az eredeti ötös felállást fúvósokkal és vonósokkal egészítik ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik. Ahogyan nyilatkozták: „Természetesen magunkkal visszük a legismertebb dalainkat, ugyanakkor olyan meglepetésekkel is készülünk, amelyek kizárólag ezen a koncerten kapnak helyet.”

4S Street:
ének, akusztikus gitár - Alin Nicuta
billentyűk, szaxofon - Mihály Csaba
dob - Pál Andor
gitár - Fülöp Loránd
basszusgitár - Szabó László

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Tóth Vera énekesnő már több mint tíz éve karácsonyozik együtt a legpatinásabb hazai big banddel, a Budapest Jazz Orchestrával. Így a könnyűzene és a jazz szerelmesei egyaránt örülhetnek, s ez alkalommal még a klasszikus hangzáselemek is fontos szerephez jutnak a Danubia Zenekar vonósainak jóvoltából.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Imagine - fenegyerekek, akik... Horgas Eszter fuvolaművész estje, vendég: Falusi Mariann énekes előadóművész, Kálloy Molnár Péter színész, közreműködik a ClassJazz…

Egy dal, amely szavak nélkül a legkifejezőbb. Egy zongoraverseny, amely visszahozta szerzőjét a mély depresszióból. Egy szimfónia, amely végleg feledtet…

Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!