Program


A csodálatos cinegemadár

A csodálatos cinegemadár

A Tatay Színház előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 18. vasárnap, 10:30

Egy olasz népmese egy csodálatos cinegemadár és egy kisfiú barátságáról. Hogyan szerezzünk barátot? Mit tegyünk meg érte? Izgalmas kaland Petiről és a varázslatos aranyat tojó cinegemadárról. A történet az eredeti olasz mese alapján került feldolgozásra, olasz népzenei betéteket tartalmaz.

Játssza: Tatai Veronika

--

Az előadás hossza 40 perc.

3-4 éves kortól ajánlott.

Online bankkártyával, illetve OTP és MBH SZÉP-kártyával is megvásárolhatja jegyét.

Ajánlatunk


12 feledhetetlen este két nyáron át, 48 ezer önfeledten kacagó néző – és még koránt sincs vége! Minden idők egyik legsikeresebb Szabadtéri-produkciója 2025-ben is visszatér ősbemutatója helyszínére, a Dóm téri színpadra!

Hurrá! Végre újra Budapesten a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás világában! Az őszi, téli estéken szeretettel várunk a Füvészkertben Aprajafalván! Gyere el a szeretteiddel és fedezz fel egy mesebeli, varázslatos helyet!

zenés komédia két részben

Ajánló


Ifj. Johann Strauss egyik budapesti látogatása alkalmával megismerkedett Jókai Mórral, az ismeretség gyümölcse pedig a valcerkirály egyik legkiválóbb operettje, A cigánybáró lett…

Hurrá! Először Debrecenben a Garden of Lights varázslatos fény és multimédia-kiállítása, ahol elmerülhetünk a képzelet és a kreativitás erdejében! Az…

Márkó és Barna Síkideg ünnepi előadás a MOMkultban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!