Program


A KÉPZELET JÁTÉKA - Debussy / Elgar / Rimszkij-Korszakov - Láng Dorottya, Farkas Róbert L/5.

A KÉPZELET JÁTÉKA - Debussy / Elgar / Rimszkij-Korszakov - Láng Dorottya, Farkas Róbert L/5.

A képzelet játéka - Debussy / Elgar / Rimszkij-Korszakov - Láng Dorottya, Farkas Róbert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 2. péntek, 19:00

MŰSOR

Debussy: Egy faun délutánja
Elgar: Sea pictures (Tengeri képek) – dalciklus
Rimszkij-Korszakov: Seherezádé

KÖZREMŰKÖDIK

Láng Dorottya

VEZÉNYEL

Farkas Róbert
 

Farkas Róbert, zenekarunk vezető karmestere szívesen állít össze koncertműsorokat úgy, hogy a különböző műsorszámokat valamilyen közös téma fűzze össze. Ez a téma jelen esetben a „kimeríthetetlen” természeti jelenség, a tenger. Központi témája Rimszkij-Korszakov híres szvitjének és Elgar ritkán hallható dalciklusának is. A hangverseny énekes szólistája, Láng Dorottya. A budapesti születésű mezzoszoprán a bécsi Zene- és Előadó-művészeti Egyetemen szerzett diplomát, Claudia Viscánál tanult. Rangos versenyeken ért el előkelő helyezéseket, 2012-ben pedig megnyerte az Emmerich Smola Versenyt. Az egyetem után leszerződtették a bécsi Volksoperbe, később a Hamburgi Operaházban is három évet töltött. Jelenleg szabadúszóként dolgozik.

Ajánlatunk


A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Harisnyás Pippi járt már a világon mindenütt, de még sohasem járt iskolába, pedig majdnem tízéves. Ő a világ legerősebb kislánya. Egyedül él otthonában, a Villekulla villában...

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!