Program


A lányok angyalok?! - a Monarchia Operett előadása

A lányok angyalok?! - a Monarchia Operett előadása

Műfajában a legnépszerűbb dalok, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák: Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Huszka Jenő, Eisemann Mihály Johann Strauss legszebb dalainak részletei, A Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Csókos asszony, és a Sissi a magyar királyné dallamai csendülnek fel a Monarchia Operett egész estés, 2 felvonásos előadásában, a…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 31. vasárnap, 19:00

A Monarchia Operett előadása
A LÁNYOK ANGYALOK?! - a Monarchia Operett előadása
Az előadás hossza 150 perc egy szünettel.

Egy ízig-vérig magyar zenei stílus, amelyet az egész világon ismernek, szeretnek, énekelnek. De vajon mi a titka a mai napig a világhírű magyar operett évszázados népszerűségének?

2 óra kalandozás a keringők királyainak városába, a hűvös Oroszország tájain, vagy éppen a forró erotikus Afrika vidékeire. Tüzes spanyol dámák, muzsikus cigányok, a revük tolldíszes, csillogó táncosnői, rakott szoknyás lányok és csikósok közreműködésével elevenítik meg a békebeli Budapest és kel életre Sisi, a magyar királyné története. De megjelenik egy igazi cigánykaraván és megmutatják azt is, hogyan is vígad a magyar. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve és percenként változó, fantasztikus látványképpel.

Közreműködők:
Denk Viktória
Árvai Dániel
Kollár Péter Erik
Gats Éva
Kádár Szabolcs János
Dezső Ágota
Szűcs Laura
Nagy Bence

Sztárvendég: Oszvald Marika és a Monarchia Operett zenekara Kéménczy Antal vezetésével.
Rendező és jelmeztervező: Kollár Péter Erik

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy a program befogadott produkció, ezért a Városmajori Szabadtéri Színpad kedvezményei nem érvényesek rá.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!