Program


A mese gyógyít - a bátorság titkai

A mese gyógyít - a bátorság titkai

A MESE GYÓGYÍT - Egy Grimm-mese meghökkentően aktuális üzenetei és a Mese gyógyít c. könyv bemutatója

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. csütörtök, 18:00

A mesék eredete és a hatása is titokzatos. A mese gyógyít, példát mutat, és kortalan bölcsességet olt a szívünkbe. Miként lehetséges, hogy az évezredekkel ezelőtt keletkezett mesék máig aktuális, és mindenkinek személyre szabott üzeneteket hordoznak? Hogyan fejthetjük meg ezeket az üzeneteket? És mi történik akkor, ha mi magunk írunk mesét? Mi a mesék titka, és miért érdemes ezt a titkot megfejteni?

Szedlmayer Bea: A Mese gyógyít c., a Casparus Kiadó gondozásában 2022 júniusában megjelent könyvében bemutatott Sajátmese-módszer segítségével az elmúlt években több száz ember tudott továbblépni élete fontos kérdéseiben. A könyv arra vállalkozik, hogy érthetővé tegye a mesékben rejlő életbölcsességeket, és gyakorlati útmutatót adjon ahhoz, hogyan írhatunk magunk is gyógyító sajátmesét. Konkrét példákon keresztül megérthetjük a mesék hatásmechanizmusát, s hogy miként alkalmazhatjuk életünkben a fő tanítást: sose add fel a reményt, hiszen minden lehetséges!

A workshopot vezetik: Korpusz Sándor és Korpuszné Szedlmayer Bea, a könyv szerzője

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

A VeszprémFest zárónapján a brit szupersztár, JAMES BLUNT ad koncertet. Az énekes 2022 februárjában induló, The Stars Beneath My Feet című Európa turnéjának keretében lép fel Veszprémben.

Tokaji koncertje a nyár és a Katlan idei szezonjának nagyszabású záróeseménye lesz!

Ajánló


Gyerekelőadás óvódásoknak és kisiskolásoknak  

A júliusi nyárestén a magyar rajzfilmtörténelem egy olyan filmjét fogjuk veletek együtt megnézni, ami 1986-ban az év legsikeresebb magyar közönségfilmjeként…

A darab 1970-ben íródott. Remek szerepek, remek komikus helyzetek, remek, ma is friss szövegek. És ez most, 2022-ben is igaz,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!