Program


A SZABADSÁG FELÉ Konferencia II / házigazda: Orvos-Tóth Noémi
2

A SZABADSÁG FELÉ Konferencia II / házigazda: Orvos-Tóth Noémi

Kapunyitás: 9:00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 5. vasárnap, 10:00

2023. november 5-én 10:00-17:30 óra között A SZABADSÁG FELÉ II Konferencia a budapesti Kongresszusi Központban!

A konferencia fókuszában ez alkalommal a kapcsolataink állnak. A nap folyamán az életívünkön haladunk végig, születésünktől, az elmúlásig vizsgáljuk, mi befolyásolja kapcsolataink minőségét, legkorábbi élményeink hogyan huzalozzák elő későbbi mintáinkat. Szó lesz korai kötődésről, az életünk elején beíródott sémákról, generációs különbségekről, szakításról, gyászról, az elengedés művészetéről, és a veszteségek ajándékáról. A meghívott előadók a szakma kiválóságai, akik biztos kézzel kalauzolnak minket kapcsolataink útvesztőiben, mélységein és magasságain, fájdalmain és kacagtató pillanatain keresztül.

Házigazda: Orvos-Tóth Noémi

Előadók, beszélgetőtársak:
Dr. Varga Katalin Phd
Dr. Csigó Katalin
Dr. Vankó Tünde
Kazimir Ágnes
Steigervald Krisztián
Singer Magdolna
Nyáry Luca
Csemer Boglárka-Boogie
Grecsó Krisztián
Nyáry Krisztián

Akik játszanak:
Stefanovics Angéla és Scherer Péter

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!