Program


A szépség és a szörnyeteg

A szépség és a szörnyeteg

Az elsőre talán félélmetes szörny karakter az előadás során előbb kissé talán sajnálható, majd később egyre inkább megszerethető lénnyé változik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 2. vasárnap, 10:00

A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG
zenés mesejáték

Előadja: VSG Táncszínház

A mese mottója és egyben az előadás utolsóként elhangzó mondata: "NE FELEDJÉTEK, A BELSŐ SZÉPSÉG MINDEN KÜLSŐSÉGNÉL RAGYOGÓBB, ÉS TÖBBET ÉR MINDEN KINCSNÉL!"

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!