Program


A zenegyűlölő 1.0 - Danubia Zenekar

A zenegyűlölő 1.0 - Danubia Zenekar

A Danubia Zenekar és művészeti vezetőjük, Hámori Máté karmester szenvedélye, hogy új utakat építenek a zenéhez, és a rácsodálkozás élményét adják a közönségnek. Akit netán elriasztana a „komolyzene”, A zenegyűlölő 1.0 című előadáson Janklovics Péter humorista kalauzolásával, egy szimfonikus stand-up koncerten próbálhatja meg levetkőzni a műfaj iránti ellenszenvét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 8. szerda, 19:00

A zenegyűlölő 1.0
Danubia Zenekar

Teljes képtelenség, anakronizmus, sznobéria, fokozhatatlan unalom, merő időpocsékolás. Ki a fene jár manapság komolyzenei koncertre? Koncertterembe? Jó reggelt, már a lóvasút helyett is railjet jár, és a vizet se kútból merjük! Frakkos emberek belibegnek az antikolt kulisszák közé, mintha még mindig 1827-et írnánk; háromszáz éves menüetteket meg értelmetlen kakofóniát játszanak, miközben a nénik zörgetik a cukros papírokat, meg köhögnek, mint egy egész szanatórium, és még fizessek is ezért? Na, meg a karmester! Úgy tesz mindenki, mintha valami fontosat csinálna, mikor csak egy darab fát lenget a levegőben, és majd leesik a dobogóról az erőlködéstől. Röhej az egész. Mi ebben a jó? Most komolyan?

A koncert 12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Műsor
Mozart: Figaro házassága – nyitány
Strauss: A denevér – nyitány
Beethoven: VII. szimfónia – I. tétel
Bizet: Carmen – részletek
Di Capua: O, sole mio (arr.: Ott Rezső)
Rossini: A tolvaj szarka – nyitány

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!