Program


A zöld király leánya // Zenés foglalkozás gyerekeknek

A zöld király leánya // Zenés foglalkozás gyerekeknek

Micsoda jó játék a bújócska! Aki bújik, a rejetekhelyen izgul, aki keres az egyedülléttől borzong. Na de, amikor mindenki megkerül, az ember szinte dalra fakad örömében!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 11. szombat, 10:00

Micsoda jó játék a bújócska! Aki bújik, a rejetekhelyen izgul, aki keres az egyedülléttől borzong. Na de, amikor mindenki megkerül, az ember szinte dalra fakad örömében! Ki hová próbált már elbújni? Ágy alá? Fotel mögé? Talán az ijesztő sötét spájzba? Vajon a zöld király király leánya megtalált volna benneteket?Várunk mindenkit egy zenés-mesés bújocskára hangszerekkel, izgalommal, halpikkellyel, tollpihékkel. 

A foglalkozást Oláh Marcell pszichológus, a Szent Efrém Férfikar tagja vezeti.www.olahmarcell.hu

Ajánlott korhatár: 5-10 évJegyek: 2000 Ft/gyerek (18 év fölötti kísérőnek ingyenes)

Ajánlatunk


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!