Program


Advent hajnalán - A Honvéd Férfikar ünnepváró koncertje - Advent a Várkert Bazárban
2

Advent hajnalán - A Honvéd Férfikar ünnepváró koncertje - Advent a Várkert Bazárban

A világ egyik legnagyobb hivatásos énekesekből álló együttese, a Honvéd Férfikar adventi koncertjén nem mindennapi zeneművek és átiratok szólalnak meg a reneszánsztól napjainkig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 19:00

A koncert igazi különlegessége lesz a francia zeneszerző, Francis Poulenc: Assisi Szent Ferenc négy kis imája, amely fantasztikus érzékenységgel tár fel egy unikális zenei világot. Felcsendül majd a kortárs amerikai zeneszerző, Randol Alan Bass: Gloriája, amely már a karácsonyi angyalkórust idézi: -„Dicsőség a magasságban Istennek és békesség az embernek…!” Az egyházzenei összeállításban az adventi várakozás főszereplője Szűz Mária, ezért a Mária-imádság sorai többször elhangzanak majd az est során.

Az Advent hajnalán - ünnepváró koncerten Mosonyi Mihály, Ambrož Čopi, Jan Nieland, Szergej Rachmanyinov zeneszerzők szerzeményei és Nagy László Adrián J.S. Bach Magnificatjának átiratából készült művéből, a Jazznificatból hallhatók majd részletek, amiben a Bach témái új öltözetet kapnak bluesos, funkys, gospeles és rockos stílusjegyekkel fűszerezve. 

2020 decemberében az Európai Műsorsugárzók Uniója (European Broadcasting Union - EBU) körkapcsolásban közvetítette azt a karácsonyi koncertet, amelyen a Honvéd Férfikar ezzel a műsorral képviselte Magyarországot. Az adást a szervezet 55 országában hallhatta a közönség. 

Közreműködnek a Honvéd Férfikar szólistái, Nagy László Adrián (zongora), Frey György (basszusgitár), Pusztai Csaba (ütőhangszerek) 

Vezényel: Riederauer Richárd 

Műsorvezető: Somogyi Roxána 

Ajánlatunk


Egy spanyol kisvárosban eljegyzést tartanak: Mayor Mendoza, a helyi polgármester férjhez adja lányát, Catarinát José Riverához. Az esemény azonban váratlan fordulatot vesz, amikor megérkezik Carmennel az élen egy cirkuszi vándortársulat.

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Ajánló


Dzsamgön Kongtrul rinpocse – Vadzsrajógini-beavatás Láma Ole Nydahl meghívására Budapestre látogat Dzsamgön Kongtrul rinpocse, a tibeti buddhizmus Karma Kagyü hagyományának…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!