Program


ANDRÉ RIEU

ANDRÉ RIEU

André Rieu, a világhírű holland hegedűművész, Budapestre tér vissza 7 év után az MVM Dome-ba. A koncert során Rieu és a 60 fős Johann Strauss Zenekar, a világ legnagyobb magánzenekara, lenyűgöző zenekari utazáson vezeti végig a közönséget.

Aktuális előadások



André Rieu bejelentette visszatérését Magyarországra, az MVM Dome-ba 2024. november 9-én, 7 év után

Kapunyitás: 18:30 Kezdés: 20:00

  

André Rieu, a világhírű holland hegedűművész és karmester, 2024. novemberében várva várt visszatérésével kápráztatja el a budapesti közönséget új világkörüli turnéján.

Amikor André Rieu magával ragadó vezényletével élénkíti fel a lenyűgöző Johann Strauss Zenekarát, kórusát és a világ különböző tájairól érkező kivételes szólistákat, a közönség egy olyan zenekari utazásra indul, melynek során a klasszikus zenei remekművektől kezdve, a lélekhez szóló keringőkön át, egészen a show műsorok, filmek, operák és kortárs zenei alkotások legemlékezetesebb darabjaival találkozhat.

André Rieu koncertjein a művész káprázatos színpadi karizmája mellett a közönség vidám, közvetlen bevonódását is tapasztalhatjuk. Míg a világ legismertebb pop és rock előadói is megirigyelhetik Rieu turnéinak sikerességét eladások szempontjából, addig a koncertélmény vizuális gazdagsága is lenyűgözi a nézőt. A koncertek kezdeténél André és zenekara a nézők között vonul, majd a színpadra lépnek, ahol a látványos jelmezek és az óriási háttérképernyő, mely minden egyes darabhoz különleges vizuális élményt kínál, együtt egy varázslatos estét alkotnak az egész család számára.

André YouTube videóit több mint egymilliárdan tekintették meg; 10 millió rajongó követi őt a Facebookon és több mint 40 millió albumot adott el világszerte.

Készüljön fel André Rieu varázslatára 2024. november 9-én a MVM Dome-ban, amikor a holland hegedűművész és 60 fős Johann Strauss Zenekara – a világ legnagyobb magánzenekara – végre visszatér Magyarországra.

Legyen részese André Rieu Világturnéjának és szerezze be jegyét 2023. október 31-től egy felejthetetlen estére!

André Rieu nem csak egy estére szól. Ő egy életre szól.

 

 

Ajánló


A Concerto Budapest népszerű Manó programja az óvodás és kisiskolás gyerekeknek szól: ez a játékos, interaktív előadás a körülöttünk lévő…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!