Program


Angyalbárányok - bábszínház és koncert

Angyalbárányok - bábszínház és koncert

A Tündérkert bábcsoport és a Törpemuzsika zenekar előadása gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek

(4 éves kortól ajánljuk)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 11:00

Angyalbárányok
bábszínház és koncert

A felgyorsult virtuális világ a gyermekek számára kész képeket ad. Az élő bábmesék viszont belső képalkotàsra késztetik őket, megmozgatva ezzel fantáziájukat, belső világukat. A gyermek így saját maga is hozzàtesz lelkéből a mese folyamatàhoz, aktívan részt vesz benne. Az óvodás és kisiskolás korúak számára ez a természetes képi világ ellensúlyozza a virtuális vilàgot.

A Tündérkert bábcsoport az Angyalbárányok című magyar népmesét mutatja be gyapjú àllóbábokkal, zenei aláfestéssel, utána pedig a Törpemuzsika zenekar énekel a gyerekekkel együtt, a tavaly megjelent karácsonyi albumról. Az előadás végén közös kézműveskedéssel idézzük fel a mese képeit, és minden gyermek saját készítésű alkotással térhet haza. A Törpemuzsika zenekar karácsonyi CD-je a helyszínen megvásárolható.

Ajánlatunk


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!