Program


Átváltozás

Átváltozás

Az előadás Pilinszky János Átváltozás című verséből indulva a saját jelen identitsunkkal és annak változásával foglalkozik. Hogyan, mivel vagyunk itt egyenként, és ez hogyan alkot egy közös folyamatot? Mit mutatok meg szívesen? Mit rejtenék el? És az, hogy ezt megmutatjuk, az változtat rajtunk? Változtat rajtatok?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szerda, 19:00

ÁTVÁLTOZÁS - Kísérleti mozgásszínházi előadás

Változás. Átváltozás.
Alakulások.

A gyermekkorból a felnőttbe, az egyik identitásból a másikba, az egyénből az együttbe… folyamatos úton levés.

Az ArtMan Egyesület ifjúsági programja a 2020-ban létrejött ArtMenők. Célja, hogy a  különböző fogyatékossággal élő és ép fiatalok együtt és egyenértékűen, közös témafelvetések és döntések mentén vegyenek részt a mozgásos foglalkozásokon. Ezeken az alkalmakon alkotói és előadóművészi folyamatokon keresztül mozgásszínházi előadások jönnek létre. Első hosszabb produkciójukat Átváltozás címmel láthatják a nézők a Radnóti Tesla Laborban.

SZEREPLŐK:
BODÓCS DIÁNA
CZAKÓ GABRIELLA
DOBAY JÚLIA
KOVÁTS ROZÁLIA
MÉHN MÁRK
NAGY LEVENTE
PATAKI PANKA
SUDÁR HENRIETTA
TÓTH KÁROLY
KOVÁTS ADÉL
NAGY MÁRK

Asszisztensek: Dobay Júlia, Tóth Károly
Rendezők: JOBBÁGY BERNADETT, MÉSZÖLY ANDREA

Támogatók: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, Budavári Önkormányzat, MáraiKult
Együttműködő partner: Radnóti Miklós Színház, Műhely Alapítvány

Ajánlatunk


A darab 1970-ben íródott. Remek szerepek, remek komikus helyzetek, remek, ma is friss szövegek. És ez most, 2022-ben is igaz, amikor már nemcsak a televízió az egyetlen kütyü a lakásban.

Egy kortárs holland szerző darabja a programban, egy huszonéves holland testvérpár Mozart-zongoraversenyt játszik, a nyugat-európai klasszikus zene egyik vitathatatlan zsenije pedig Napóleon, majd inkább egy meg nem nevezett hős előtt tiszteleg.

Második magyarországi koncertjén Tigran 2020 augusztusban megjelent The Call Within című albumát mutatja be triójával. A személyes hangvételű, intenzív, energikus lemez országa múltjába, valamint képzeletbeli világokba kalauzol.

Ajánló


Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Az istenek alkonya színpadi univerzumának alapvető vizuális alkotóeleme – mint a Tetralógia korábbi három részében is – a zenével folyamatosan…

.. És létrejött a Hungária. Számaikban Angyalföld csodálatos metamorfózison megy át: fényárban úszó utcáin kifényesített Chevyk hasítanak, a szél pálmafákat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!