Program


Aude Extrémo áriaestje - Concerto Budapest 23/24 V2

Aude Extrémo áriaestje - Concerto Budapest 23/24 V2

Aude Extrémo áriaestje

Vezényel: Vashegyi György
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 6. csütörtök, 19:30

A francia operakultúra világában különleges és előkelő hely illeti meg a mezzoszopránokat, gondoljunk csak Bizet Carmenjére vagy épp Camille Saint-Saëns operai főművének társ-címszereplőjére, Delilára! Így hát jelentékeny szólamok és népszerű slágerszámok sora jut itt e hangfaj képviselőinek, akik közül ezen a romantikus áriaesten napjaink egyik legizgalmasabb énekesnőjét, a francia repertoárban jeleskedő, de éppígy olasz és német szerepekben is világszerte lelkesen ünnepelt Aude Extrémót köszönthetjük majd a Zeneakadémia nagytermének pódiumán. A Mark Minkowski által előszeretettel foglalkoztatott mezzoszoprán, aki néhány éve, 2018-ban a salzburgi fesztiválon Offenbach Périchole című operettjének címszerepében keltett nemzetközi feltűnést, ezúttal Vashegyi György vezényletével énekel majd. Ez a művészi együttműködés sem előzmények nélkül való, hiszen 2021-ben Aude Extrémo volt az egyik főszereplője annak a produkciónak, amely előhívta számunkra a feledés homályából a francia romantikus operaszerző, Félicien David Herculanum című nagyszabású dalművét.

Ajánlatunk


A SIKER VISSZATÉR! A Crescendo Music Management bemutatja Szörényi Levente – Bródy János: István, a király 40. Éves Jubileumi Koncert

Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!