Program


Autómentes családi délelőtt

Autómentes családi délelőtt

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 24. vasárnap, 10:00

10.00 órától

Rutkai Bori Banda - Sárkányjárgány koncert

A zenekar egy képzeletbeli közlekedési eszközzel járja be a zenebirodalom közeli és távoli tájait, utasaikkal bebarangolják szinte az összes földrészt, sőt még a világűrbe is kirándulást tesznek, miközben a Sárkányjárgány számos gyerek és szülő „házi kedvence” lesz.

A koncert után elkészítjük a közösen megálmodott, megtervezett alternatív közlekedési eszközt, melyben segítségünkre lesz Bori is.

Téged is várunk, hogy Terézváros első egyedi járgánya a te kezed nyomát is viselje! Az új jármű felavatása sem maradhat el, már most gondolkodj egy ütős, izgalmas elnevezésen!

Fantasztikus nyereményekért írj vicces rövid verset a közlekedésről, közlekedési eszközökről! A versikék leadása a program alatt 12 óráig lehetséges.

A három legjobb alkotást rollerrel jutalmazzuk, de természetesen mindenkinek jut egy kis apróság.

A program ideje alatt Pagony-könyvek és társasjátékok vására, közlekedésre hangolva

Ajánlatunk


Az Oscar-díjas film alapján készült színpadi változat szórakoztató, szellemes és tiszteletlen tisztelgés Shakespeare zsenialitása előtt. A Szerelmes Shakespeare mesterien ötvözi a tényeket és a fikciót, a tiszta költészetet és a játékos humort.

Znajkay Zsófia: Péntek úr csodálatos barátai 5+ Bemutató: 2023. október 6. 100 perc, 1 szünettel

Ajánló


Lajkó Félix számára igencsak eredményes év volt 2013. Mező címmel elkészítette élete első igazi citerás lemezét, amelyről először a kritikusok…

Georg Friedrich Händel – Wolfgang Amadeus Mozart MESSIÁS – koncertszerű előadás Oratórium három részben, szünet nélkül, magyar nyelven, magyar és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!