Program


Az affér - Román Sándor Entertainment

Az affér - Román Sándor Entertainment

Egyfajta modern köntösbe bújtatott Rómeó és Júlia-történettel érkezik Román Sándor táncművész és fiatal csapata.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 25. szombat, 19:00

Az affér - Román Sándor Entertainment

Az elképesztően szórakoztató előadás a kultúrát, a tánc örömét hozza közel azokhoz a kitartó, lelkes és jelentős rajongó közönséghez, akik hosszú évek óta szívesen kóstolnak bele a táncos színház világába és ezzel ámulatba ejti ismét rajongóit egy különleges látványvilágot létrehozva.

Két markánsan különböző családi háttérrel rendelkező fiatal történetébe pillanthatunk be egy felettébb szórakoztató, fantasztikus koreográfiával és szenzációs jelmezekkel megrendezett előadásban, amit egy csapat prima, tehetséges fiatal táncos mutat be.

Egyfajta modern köntösbe bújtatott Rómeó és Júlia-történettel érkezik Román Sándor táncművész és fiatal csapata.

Az autentikus néptáncból származó mozdulatokról ismert művész Az affér című előadását a Klebelsberg Kultúrkúria mutatta be a közönség számára tavaly decemberben.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!