Program


Az önkívület határán - Bertók Lajos - könyvbemutató

Az önkívület határán - Bertók Lajos - könyvbemutató

Bertók Lajosról meghívott vendégekkel és a könyv szerkesztőivel beszélget a Selinunte Kiadó vezetője Sándor L István.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 15. csütörtök, 20:00

Az önkívület határán – Bertók Lajos - A színész emlékezete

Az önkívület határán című kötet egy rendkívüli pályakép vállaltan szubjektív lenyomatát kínálja. Generációjuk egyik legnagyobb színészét így próbálja másokhoz is közelebb hozni a három egykori barát. Bertók Lajos halálának 15. évfordulójára nem sikerült megjelentetni könyvüket. A Selinunte Kiadó azonban évfordulóktól függetlenül fontosnak tartja, hogy életben tartsa a magyar színházművészet meghatározó színészeinek emlékezetét. Ezért állt a három szerkesztő vállalkozása mellé. De a könyv kiadására csak akkor vállalkozhat, ha kellő számú érdeklődőt talál, akik megvásárolnák a kötetet. Bertók Lajos tisztelői, művészetének kedvelői a könyv előrendelésével jelezhetik érdeklődésüket.

A kötet előrendelhető a Színházi könyvek webáruházban: 
https://szinhazikonyvek.hu/az-onkivulet-hataran-bertok-lajos-szineszete

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Carlos Marín tragikus halála után a korábban bejelentett "For Once In My Life Tour" turné helyett az IL DIVO egy "Greatest Hits" turnéval tiszteleg a néhai Carlos Marín előtt.

Ajánló


A bohózat: a tragédia fonákja. Arról mesél, könnyekig nevettetően, amilyennek látszik az ember, és amilyennek látszani szeretne. Szerencsére ezek nem…

Cirkuszi karácsonyi játék Jókai Mór novellája alapján

"Haldokló asszony keresi szeretteit. Irdatlan vagyon forog kockán..." - olvassa a hirdetést Leo és Jack, a két állástalan Shakespeare-színész egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!