Program


Az őrület határán - szabadulós játék 2-6 fő

Az őrület határán - szabadulós játék 2-6 fő

Az őrült professzor magával vitte a sírba a titkos egyenletet. Jöjjön az otthonába, szedje össze a képlet hiányzó darabjait, oldja meg és már kint is van. Egyszerűnek hangzik, de nem az. A játék során változatos elveken alapuló zárakat, lakatokat, kulcsokat, kódokat kell megfejteni, méghozzá szoros együttműködéssel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:01

Az őrület határán - szabadulós játék 2-6 fő

Az őrült professzor magával vitte a sírba a titkos egyenletet. Jöjjön az otthonába, szedje össze a képlet hiányzó darabjait, oldja meg és már kint is van. Egyszerűnek hangzik, de nem az. A játék során változatos elveken alapuló zárakat, lakatokat, kulcsokat, kódokat kell megfejteni, méghozzá szoros együttműködéssel. Csapatmunka nélkül ugyanis szinte lehetetlen a kijutás. Az óra ketyeg és az időnk egyre csak fogy!

A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza.

Fontos információk
A játékosok a környezet alapos feltérképezésével, a rejtett játékelemek fellelésével kell a legkülönfélébb logikai feladványokat megoldaniuk ahhoz, hogy kiszabaduljanak a szobából a rendelkezésre álló idő alatt.
Az élmény időtartama 60 perc.

A játékot legkevesebb 2, és maximum 6 fős csapatokban lehet játszani.


Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!