Program


Báll Dávid hangversenye - MVM Koncertek - A Zongora a Festetics Palotában

Báll Dávid hangversenye - MVM Koncertek - A Zongora a Festetics Palotában

Báll Dávid háromszoros Fischer Annie Ösztöndíjas, Magyary Zoltán Posztdoktori Ösztöndíjas, Köztársasági Ösztöndíjas, Universitas és Ari Kupsus-díjas zongoraművész.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 16:00

MVM Koncertek – A Zongora a Festetics Palotában
Báll Dávid zongora hangversenye


Műsor:

Debussy: Prelűdök – részletek
Bartók: Két ábránd
Bartók: Scherzo
Liszt: Nagy koncertszóló

Európa, Észak- és Dél-Amerika, Ázsia legjelentősebb hangversenytermeiben lépett fel. 2015-ben, Kocsis Zoltán felkérésére a Nemzeti Filharmonikusok évadnyitó koncertjén Schönberg Zongoraversenyét adták elő a Müpában, de partnerei között szerepelt Fischer Iván, Kovács János, Takács–Nagy Gábor, Heinz Holliger és Klaus Thunemann is.

2013 óta a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, 2022-ben habilitált. A világ számos országában tartott már mesterkurzust, például Lengyelországban, Kínában és Grúziában.

 

 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!