Program


Bárzongorista verseny
3

Bárzongorista verseny

Vérpezsdítő melódiák, nosztalgikus dallamok, kellemes hangulat és izgalommal teli légkör: lezajlott az idei Bárzongorista Verseny négy elődöntője. A fekete-fehér billentyűk tíz hazai mestere folytatja a versengést a balatonakarattyai Spumante Pezsgőbárban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 11. csütörtök, 21:00

A világot már külön-külön bejárták, most Akarattyán együtt szórakoztatnak...!
(Bárzongorista verseny a Balatonon)

 

Vérpezsdítő melódiák, nosztalgikus dallamok, kellemes hangulat és izgalommal teli légkör: lezajlott az idei Bárzongorista Verseny négy elődöntője. A fekete-fehér billentyűk tíz hazai mestere folytatja a versengést a balatonakarattyai Spumante Pezsgőbárban.

Azt, hogy a zongoristák milyen magas színvonalú előadással kápráztatták el már az elődöntők során a közönséget, az tükrözi a leghívebben, hogy a szokásos, csevegős, bár-hangulattal ellentétben mindenki olyan áhítatos csendben figyelte végig játékukat, mintha egy koncertteremben ülnének. Szerencsére azonban a gyöngyöző pezsgőspoharak és a jégkockákkal csilingelő koktélok nem hiányoztak az asztalokról, no és persze a hangos tetszésnyilvánítások sem, egy-egy dallam után!

A nézők a taps mellett is kivették részüket a versenyből, hiszen az ő szavazataik nyomán jutott tovább nyolc zongorista a középdöntőbe, további kettőt pedig a zsűri delegált. A zsűri, amely mostantól személyesen is részt vesz az eseményeken: Dr. Batta András prof., zenetörténész, a Magyar Zene Háza igazgatója; Joós István, a Magneoton kiadó vezérigazgatója; és Nyári Gyula, a Magyar Bárzongoristák Egyesületének elnöke, a Magyar Állami Operaház Zongoraművésze.

Következnek hát a középdöntők, amelynek résztvevői: Almási Antal, Banyák Gyula, Banyák József, Csorba Sándor, Mida Oszkár, Oláh Zoltán, Ottrok Béla, Pikács István, Taligás Tibor és Villás György.

Július 22-én, július 28-án és augusztus 11-én újabb izgalmas feladatok várják a zongoristákat és persze további csodás dallamok valamint igényes szórakozás a bárzene szerelmeseit!

 

www.barzongorista.hu

Ajánlatunk


Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj paródiája pereg a néző előtt.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!