Program


Béke - APERTÚRA
3

Béke - APERTÚRA

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 21. szerda, 19:00

Béke
– betlehemi játék egy részben –

Írta: Benkó Bence és Fábián Péter

Jézus tanításai szerint a békéhez vezető út a megbocsátás útja: aki képes megbocsátani az ellene vétkezőnek, az békére lel. Ezt a krisztusi tanítást igyekszik követni a három betelehemi pásztor is, akik személyesen köszönthették a Megváltót születése éjszakáján. De vajon hogyan érvényesíthető a békére való törekvés erkölcsi parancsa a valóságban? Az előadás nem kevesebbre vállalkozik, minthogy továbbszövi a három betlehemi pásztor történetét. Mi történt, miután hazatértek a kisded Jézus jászolából? Hogyan őrizték meg a békét lelkükben, Betlehemben és széles e világon?

Az előadás biblikus betlehemi ballada, amely kísérletet tesz a béke fogalmában rejlő ellentmodások újrafogalmazására.

Játsszák: Bán Bálint, Borsányi Dániel, Formán Bálint, Gyöngy Zsuzsa, Király Dániel, Piti Emőke

Zene: Rozs Tamás
Produkciós vezető: Erdélyi Adrienn, Horváth Viktória
Rendező: Fábián Péter, Benkó Bence

Az előadás az Ördögkatlan Fesztivállal közös koprodukció

Ajánlatunk


Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!