Program


BÉLAMŰHELY KARMESTERJÁTÉK

BÉLAMŰHELY KARMESTERJÁTÉK

Interaktív zenei társasjáték – Családi program, ahol a felnőttek egyenlő eséllyel vehetnek részt, ahol az ő gyermeki énjük is megkapja a kellő figyelmet

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 10:00

Mi lehet a titka ennek a minden korosztály által játszható és élvezhető játéknak? Az egyszerűség, hogy valóban csak meg kell mozdulnia a karmesternek és a zenészek azonnal megszólaltatják a hangszereiket?

Vagy az egyedülálló hangszerek, mint a biciklidob, gettomarimbula, bikeofon, slagszax, hangburgerek, teknóteknő, hangszeríj? A különleges hangok, amin ezek a hangkeltő eszközök megszólalnak? Vagy talán a zenészek virtuozitása? Ha szeretnél te is karmester lenni, akkor gyere el és győződj meg róla te magad.

Gyertek és legyetek igazi karmesterek!

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

keserves bohózat két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!