Program


BORIBON bábjáték (egri Harlekin Bábszínház előadása
9

BORIBON bábjáték (egri Harlekin Bábszínház előadása

Boribon kilép a könyvlapokról Annipannival és a többi barátjával együtt, hogy gyerekszoba illattal töltse be a Harlekin Bábszínház nézőterét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 15. szerda, 14:00

Az egri Harlekin Bábszínház előadása
Marék Veronika: BORIBON - zenés bábjáték
Marék Veronika meséi alapján a szövegkönyvet írta: Szűcs Réka

Léteznek a világban mackók minden mennyiségben: apró, gombszemű alvós plüssök, nagymamától örökölt kopott bundások, csacsi, öreg medvék, örökmozgó brummogók; sokfélék. Egy a közös bennük: ölelgetni, dédelgetni, szeretni való, lélekkel telített játékfigurák. Vagy inkább esendő, bájos gyermekek? Ki tudja. Ezek is, azok is. Miként Marék Veronika örökké szeretni való mackója, Boribon. Ismeritek őt? Persze. Hisz szinte mindannyiónk barátja volt kiskorában. Ott lakik a könyvespolcokon. De most, bámböri, bom-bom, kilép a könyvlapokról Annipannival és a többi barátjával együtt, hogy gyerekszoba illattal töltse be a Harlekin Bábszínház nézőterét.

Az előadás a Boribon és Annipanni, Boribon autózik, Boribon és a hét lufi, Jó éjszakát, Annipanni és a Boribon cicája című mesék felhasználásával készült.

Szereplők:
Boribon, Sárga....................... Szabados Böbe
Annipanni, Piros..................... Bábinszki Ágnes
Hapci cica, Kék...................... Sóvári Csaba
 
Továbbá: Nyuszi, Mókus, Cicák, Süni, Béka, Almafa

Dramaturg, dalszövegek: Szabó Attila
Zeneszerző: Zádori Szilárd
Báb-, díszlet-, jelmeztervező: Csonka Erzsébet
Rendező: Szűcs Réka

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!