Program


Bridge / A nagy játszma

Bridge / A nagy játszma

HARMATH IMRE:
BRIDGE / A NAGY JÁTSZMA
– vígjáték két részben –

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 12. szombat, 19:00

Egy fülledt, bizsergető, titkokat sejtető nyári estén Dührer professzor  budai villájának teraszán, ifjú felesége, Klára születésnapját ünnepeljük. A Professzor barátai az Író és a Színész  – persze más-más indíttatással -, örömmel tettek eleget a meghívásnak.

Az Író újszerű témát keres nehezen megszülető darabjához, a Színész pedig … nos, őt nem csupán ez az este érdekli. A pedáns Házvezetőnő, Petra (Valler Gabriella) szinte mindent tud mindenkiről, s eljön majd az ő ideje is. A Professzort váratlanul elszólítja egy közelben történt baleset, az Író pedig agyszellőztető sétára indul a kertbe.

Ez a néhány perc elegendő, hogy történjen valami… Ám az Író pont jókor (rosszkor?) érkezik…

Szereplők:
Xantus Barbara
Valler Gabriella
Várkonyi András
Kertész Péter
Mesterházy Gyula
Mai színpadra alkalmazta és rendezte: ÉLESS BÉLA

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Presser Gábor és Sztevanovity Dusán közismert dalaival fűszerezett darabja az egyik legsikeresebb magyar musical. Az „Ég és föld” között elhelyezkedő padlás Rádiósának, az oda tévedő négy szellemnek és a gengszter Barrabásának a történetén már generációk nőttek fel. A félig mese félig musical kiváló szórakozást nyújt gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Gigászok találkozása! Enrique Iglesias koncert az MVM Dome-ban Csak egyetlen koncert Budapesten!

Ajánló


Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS. 2022-ben is lesznek meglepetés vendégek…

A Fischer József építész és Pécsi Eszter mérnök által Walter Rózsi operaénekes és családja számára 1936-ban tervezett modern villa a…

A szenegáli Youssou N'Dour nemcsak hazája, de általában az afrikai zene egyik legnagyobb hatású alakja, aki nagy befolyást gyakorolt arra,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!