Program


Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 - ZORAN DUKIĆ (Horvátország) szólókoncertje

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 - ZORAN DUKIĆ (Horvátország) szólókoncertje

Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál 2022 november 4-5-6.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 19:00

ZORAN DUKIĆ (Horvátország) szólókoncertje

Zoran Dukic gitárjátékának egyedülálló kifejezőereje és híres költőiségét is megismerheti a hazai közönség. fesztiválon. A zágrábi születésű Dukic az egyetlen gitárművész, aki megnyerte mindkét „Andrés Segovia" versenyt, Granadában és Palma de Mallorcán, valamint az „F. Sor", az „M. Ponce", a „M. de Falla", a „F. Tárrega" és még számos egyéb művésznek szentelt versenyt. A versenyeredmények mellett különlegesen érzékeny játéka indította el világszintű karrierjét, mára pedig már az egyik legkiválóbb gitárművésznek tartják.

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!