Program


BŰNBEESÉS: ‘22
3

BŰNBEESÉS: ‘22

Az előadás valós személyekkel, munkatársakkal, barátokkal folytatott interjúbeszélgetések tartalmát és szövegeit verbatim felhasználva formálja meg saját verzióját a híres bűnbeesés történetnek. Keretbe foglalja korunk társadalmának elidegenedő, összeomló kultúrájának lehetséges okait, valamint belső és külső tényezők által felmerülő egzisztenciális aggodalmakra keres alternatívákat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 25. szerda, 19:30

BŰNBEESÉS: ‘22
(Egzisztenciális Sci-Fi Mesejáték Két Részben)
Hossz: 60 perc

A színház, tánc, sci-fi, szappanopera, némafilm és mesejáték  formavilágából merít és így hozza létre nyelvezetét, melyben nem a paradicsomi  tökéletes, inkabb az e-világi tökéletlen, a hétköznapi kerül piedesztálra.  Csapongó, laikus gondolatok, elrugaszkodott feltevések és naiv elképzelések  dialógusai szövik át az első emberpár ominózus történetének cselekményét – ahol Éva hős, Ádám harcos álmodozó, és a Kígyó helyett egy UFO kísért – a  közöny betegítő érzésétől, a színház funkcióján át, földünk aggasztó helyzetéig.

Előadók: Tóth Bogi, Takács Lacek, Horváth Sándor

Jelmez/látvány: Pintér Áron
Háttér festő: Fábian Rita Bernadett
Fény/hang: Molnár Péter
Szöveg, koreográfia, rendezés: Mezei Bence
Fotó: Dömölky Dániel

Az elhangzó szövegek interjú beszélgetéseinek alanyai: Tóth Bogi, Lality Áron,  Zsíros László

Mezei Bence, szabadúszó táncművész és előadó, a New York-i Nature Theater of  Oklahoma szinházi társulat tagja. Pályafutása során számos hazai és nemzetközi  alkotóval és társulattal dolgozott együtt, többek között: Lionel Hoche, EnKnapGroup, Molnár Csaba, Hód Adrienn, Club Guy And Roni és Theater Glej.  Előadóként a világ számos kortárs színházi fesztiválján megfordul, Ázsiától,  Európán át Amerikáig. Alkotóként 2016 óta tevékenykedik. Munkájat sok humor és különböző előadói formák szabadon való vegyítése jellemzi, mely  külalakjában az amatőr és a professzionális jelleg közötti mesgyét elmosva  feszegeti a színhaz hatáait, szoros dialógust kialakítva az előadás és nézői  között.

Ajánlatunk


"Nekünk a közönség a legfontosabb. Ti vagytok a Neoton igazi bázisa, akik az évtizedek alatt is életben tartottátok a dalokat, amik most és mindörökké Nektek szólnak." - Csepregi Éva -

Jön az ország legelegánsabb szabadtéri rendezvénye, a Derby hétvége a Kincsem Parkban! A háromnapos fesztiválon a három szakág legjobbjai csapnak össze. Pénteken és szombaton ingyenesen látogatható.

Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

Ajánló


PINK MARTINI featuring China Forbes and Storm Large koncert (esőnap: július 16.)

Carlos Marín tragikus halála után a korábban bejelentett "For Once In My Life Tour" turné helyett az IL DIVO egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!