Program


Catalan Sounds - Alba Careta Group
2

Catalan Sounds - Alba Careta Group

Őszinte érzelmeket és könnyed virtuozitást egyaránt ígér a fiatal katalán trombitás-énekesnő, Alba Careta és együttese.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 13. csütörtök, 20:00

Catalan Sounds | Alba Careta Group (CAT)

Közreműködik:
Alba Careta - trombita, ének
Lucas Martínez - tenorszaxofon
Roger Santacana - zongora
Giuseppe Campisi - nagybőgő
Josep Cordobés - dob

Alba 2017-es bemutatkozó lemezével (Orígens) egycsapásra elhozta a katalán Enderrock díjat a legjobb jazz album kategóriában, hogy aztán Barcelonából az Amszterdami Konzervatóriumba vezessen az útja. Azóta jazztrombitás mesterdiplomáját is megszerezte, Budapesten pedig már második, Alades című albumának szívmelengető dalait mutatja be, a katalán színtér neves művészeit felvonultató zenekarával. Alba Careta zenéjét a katalóniai Avinyóban töltött gyermekkor és az amszterdami diákévek hangulata egyszerre inspirálja, s minderről a lehető legtermészetesebb módon mesél nekünk a jazzmuzsika nyelvén.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!