Program


Cintányéros cudar világ

Cintányéros cudar világ

Gats Éva – Hoffmann Richárd

koncert

Gats Éva és Hoffmann Richárd az elmúlt 15 évben több ezer alkalommal léptek fel országszerte különböző rendezvényeken színházi előadásokkal és gálaműsorokkal, mint énekes-színészek. Vendégei voltak számos nagysikerű televíziós műsornak, mint például a Duna televízió műsorán futó: Szerencse Szombat, az Önök kérték, vagy a Jó ebédhez szól a nóta, valamint az…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 20:30

Gats Éva – Hoffmann Richárd

koncert

Gats Éva és Hoffmann Richárd az elmúlt 15 évben több ezer alkalommal léptek fel országszerte különböző rendezvényeken színházi előadásokkal és gálaműsorokkal, mint énekes-színészek. Vendégei voltak számos nagysikerű televíziós műsornak, mint például a Duna televízió műsorán futó: Szerencse Szombat, az Önök kérték, vagy a Jó ebédhez szól a nóta, valamint az RTL KLUB Fókusz című műsorának is. A TV2 Zenebutik csatorna állandó fellépői. A közösségi médiában is aktív a munkásságuk, kiemelkedően a TikTok-on és a Youtube-on, ahol Richárd közös dalok éneklésére buzdítja az oda látogatókat. Műfajok széles skáláján mozognak, repertoárjukban szerepel az operett, az opera, a musical, a sanzon, a kuplé, és az örökzöld popslágerek, valamint táncdalok is, Ez alkalommal operett gálaműsort adnak elő.

A koncertre látogatók hallhatják az operett irodalom legismertebb gyöngyszemeit:

“A délibábos Hortobágyon át, a Cintányéros Cudar világig!”

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!