Program


Csillagmozi Hortobágyon - Planetárium

Csillagmozi Hortobágyon - Planetárium

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, melyek a mai ember számára is csodálatos szórakozást nyújtanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 13. szombat, 19:00

CsillagMozi előadásai – Az Utazó planetárium vetítései Hortobágyon

Időpont: 2022. augusztus 13. ,14:00 - 19:30

Helyszín: HNP Látogatóközpont udvara, parkolás az udvaron

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, melyek a mai ember számára is csodálatos szórakozást nyújtanak.

Ön is szeret a csillagos ég alatt ábrándozni? Érdeklik az égbolton megfigyelhető jelenségek mögött rejlő természeti törvények? Szeretné jobban megérteni az égbolton megfigyelhető égi "tüneményeket"?

A „Hullócsillagok éjszakája Hortobágyon” rendezvény keretében ismét ellátogat a Csillagoségbolt parkba az Utazó planetárium. Lelkes csillagászaik tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt.

Élje át velünk a titokzatos Univerzum rejtelmeit! Várjuk Hortobágyon!

Műsor (kb. 25-40 perces vetítés blokkok):

14.00; 15.00; 16.00; 17.00; 18.00; 19.00 órai kezdéssel 

Műsor előzetes: Szimat kapitány kalandjai az űrben, Bolygóutazás – a Naprendszer felfedezése, A Nap - Életadó csillagunk, Elképesztő világegyetem; Utazás távoli világok felé: bolygóközi odüsszeia – Részletes műsortervünket keress majd honlapunkon és a jegyvásárlási felületen!

A planetáriumi vetítésekre előzetes jegyfoglalással biztosítsa helyét!

Programot esős idő esetén is megtartjuk!

Bővebb információ:

Tel.: 52/589-000 (hétfő kivételével 9.00-17.45)

A mi csillagunk a Nap – távcsöves megfigyelés, Nap-bemutatás

Időpont: 2022. augusztus 11-12-13-14. 17.00 – 18.00

Helyszín: HNP Látogatóközpont főbejárata előtti tér

Részvételi díj: Ingyenes program!

Tudta-e, hogy fényes nappal is láthatóak a csillagok? A földi élet nem képzelhető el a mi csillagunk, a Nap nélkül. A Napot fényes nappal egy speciális távcső segítségével tudjuk megfigyelni. A Perseidák meteorraj kapcsán Hortobágyra érkező esti csillaghullást megfigyelni vágyók számára remek lehetőség, kiegészítő program a Nap megfigyelése amatőr csillagászok közreműködésével.

A programok este kezdődnek mindenütt egy előadással, majd lézeres szabad égbolt kémlelés és bemutatás, valamint hullócsillag számolás vár a résztvevőkre. Napközben Napmegfigyelés, ill. a 4 napos esemény két napján pedig az Utazó planetárium előadásai segítségével lenyűgöző vetítések tárják a világűr csodáit kicsik és nagyok elé.

A programok időjárásfüggőek és előzetes jelentkezés és jegyvásárlás szükséges!

Kérünk minden érdeklődőt, szúnyogriasztót, illetve az időjárásnak megfelelő ruházatot hozzon magával.

Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 40 fő.

A program kezdete: 17.00

A program vége: 18.00

Ajánlatunk


A kék róka szimbólum, mely meg is jelenik a darabban, a főszereplő nő, Cecile alakjában. Annak a varázslatnak, fantáziának, valóságon túli világnak a szimbóluma, mely az élet hétköznapiságával, leültségével, érdektelenségével szemben arat diadalt.

A méltán népszerű filmsorozat legkedveltebb dallamai szimfonikus hangszereléssel szólalnak meg három szenzációs énekes és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában. A zenekar mögötti vásznon megelevenednek a jól ismert filmek képkockái, legismertebb jelenetei is, hogy együtt éljük át újból e filmek felejthetetlen hangulatát.

2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje meg, miként született újjá az opera- és balettjátszás fellegvára, hogyan nyerték vissza eredeti fényüket az épület csodás terei, és milyen korszerű újítások várják az előadásokra érkező közönséget!

Ajánló


Húsz éve tartottuk az ősbemutatót, több száz telt házas előadás után pedig most újra műsorra tűzzük a legendás musicalt, társulatunk…

Ákos és zenekara a 6. alkalommal Győrben az Audi Arénában zárja a 2022-es turnéját.

A darab mai sikerorientált, külsőségekre építő társadalmunk és kapcsolataink szatírája, mely számos fontos kérdést tesz fel. Hol van a saját…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!