Program


Csillagmozi Hortobágyon - Planetárium

Csillagmozi Hortobágyon - Planetárium

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, melyek a mai ember számára is csodálatos szórakozást nyújtanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 13. szombat, 19:00

CsillagMozi előadásai – Az Utazó planetárium vetítései Hortobágyon

Időpont: 2022. augusztus 13. ,14:00 - 19:30

Helyszín: HNP Látogatóközpont udvara, parkolás az udvaron

A természet egyik nagyszerű látványossága a gyönyörű csillagos égbolt derült, sötét éjszakákon. Csendesen vonulnak keletről nyugatra a csillagképek, melyek a mai ember számára is csodálatos szórakozást nyújtanak.

Ön is szeret a csillagos ég alatt ábrándozni? Érdeklik az égbolton megfigyelhető jelenségek mögött rejlő természeti törvények? Szeretné jobban megérteni az égbolton megfigyelhető égi "tüneményeket"?

A „Hullócsillagok éjszakája Hortobágyon” rendezvény keretében ismét ellátogat a Csillagoségbolt parkba az Utazó planetárium. Lelkes csillagászaik tolmácsolásában az Ön szeme láttára elevenedik meg az éjszakai égbolt.

Élje át velünk a titokzatos Univerzum rejtelmeit! Várjuk Hortobágyon!

Műsor (kb. 25-40 perces vetítés blokkok):

14.00; 15.00; 16.00; 17.00; 18.00; 19.00 órai kezdéssel 

Műsor előzetes: Szimat kapitány kalandjai az űrben, Bolygóutazás – a Naprendszer felfedezése, A Nap - Életadó csillagunk, Elképesztő világegyetem; Utazás távoli világok felé: bolygóközi odüsszeia – Részletes műsortervünket keress majd honlapunkon és a jegyvásárlási felületen!

A planetáriumi vetítésekre előzetes jegyfoglalással biztosítsa helyét!

Programot esős idő esetén is megtartjuk!

Bővebb információ:

Tel.: 52/589-000 (hétfő kivételével 9.00-17.45)

A mi csillagunk a Nap – távcsöves megfigyelés, Nap-bemutatás

Időpont: 2022. augusztus 11-12-13-14. 17.00 – 18.00

Helyszín: HNP Látogatóközpont főbejárata előtti tér

Részvételi díj: Ingyenes program!

Tudta-e, hogy fényes nappal is láthatóak a csillagok? A földi élet nem képzelhető el a mi csillagunk, a Nap nélkül. A Napot fényes nappal egy speciális távcső segítségével tudjuk megfigyelni. A Perseidák meteorraj kapcsán Hortobágyra érkező esti csillaghullást megfigyelni vágyók számára remek lehetőség, kiegészítő program a Nap megfigyelése amatőr csillagászok közreműködésével.

A programok este kezdődnek mindenütt egy előadással, majd lézeres szabad égbolt kémlelés és bemutatás, valamint hullócsillag számolás vár a résztvevőkre. Napközben Napmegfigyelés, ill. a 4 napos esemény két napján pedig az Utazó planetárium előadásai segítségével lenyűgöző vetítések tárják a világűr csodáit kicsik és nagyok elé.

A programok időjárásfüggőek és előzetes jelentkezés és jegyvásárlás szükséges!

Kérünk minden érdeklődőt, szúnyogriasztót, illetve az időjárásnak megfelelő ruházatot hozzon magával.

Minimum létszám 10 fő, maximum létszám 40 fő.

A program kezdete: 17.00

A program vége: 18.00

Ajánlatunk


Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!