Program


Csitáry-Hock Tamás - #kávézzvelem

Csitáry-Hock Tamás - #kávézzvelem

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 18. szerda, 18:00

A szerző 14 éve az ország egyik legismertebb, legtöbbet idézett alkotója. Gondolataival nem csak könyveiben és az interneten találkozhatunk (a legtöbb idézet a www.citatum.hu gyűjteményben található meg), de számos rendezvényen, esküvőkön, meghívókon, újságokban, kávéházak falán idézik őt. És nem csak Magyarországon, de a határainkon túl is. Könyvei (kevés kivétellel) rövid, tömör gondolatokból állnak, melyek elsősorban a szerelemről, emberi kapcsolatokról szólnak, de jónéhány motivációs írása is olvasható bennük. Ráadásul immár nem csak magyarul, hiszen angol, olasz, német, portugál fordítás is készült egy-egy válogatásból.

Népszerűségének köszönhetően az olvasók számos helyszínen személyesen is találkozhattak vele, hazánkban több mint száz településen, de külföldön is, Tel Avivtól Londonig, Marosvásárhelytől Bécsig sok helyszínen.

 

2013-ban a Fejér Megyei Príma Díj közönségdíját nyerte el, 2022-ben megjelent Végl/zetasszony című könyve pedig bekerült a TOP 10-be az Év Könyve szavazáson. Eddig 25 könyve jelent meg, szinte valamennyi több kiadásban, utánnyomásban. 

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi. Az előadás hossza szünettel: 180 perc

Az európai hidak idén az egész kontinenst behálózzák: magyar rapszódia követ spanyol táncot, Bach előtti tisztelgés előz meg cseh zenét. Liszt műve ezúttal is a szerzőt megihlető városi cigányzene jellegzetes hangszerével kiegészülve, Lisztes Jenő közreműködésével szólal meg, aki meghódította már a Carnegie Hall, a Musikverein és a BFZ-vel együtt a BBC Proms közönségét is.

Ajánló


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!