Program


Dezodor és fényvédő ajakírkészítő workshop // Vászonzsákoslány vezetésével

Dezodor és fényvédő ajakírkészítő workshop // Vászonzsákoslány vezetésével

Gyertek el workshopunkra ahol elkészíthetitek saját környezetbarát fényvédős ajakbalzsamotokat és alumíniummentes dezodorotokat általatok választott színnel és illattal, természetes, vegán alapanyagokkal ráadásul szeméttermelés nélkül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 25. szerda, 18:00

Dezodor és fényvédő ajakírkészítő workshop // Vászonzsákoslány vezetésével

Elképesztő gyorsan berobbant idén a nyári meleg ami két dolgot jelent: többet izzadunk és jobban ki vagyunk téve a napsugaraknak, így a dezodor és fényvédő használat elengedhetetlen. Gyertek el workshopunkra ahol elkészíthetitek saját környezetbarát fényvédős ajakbalzsamotokat és alumíniummentes dezodorotokat általatok választott színnel és illattal, természetes, vegán alapanyagokkal ráadásul szeméttermelés nélkül.

A részvételi díj tartalmazza az elkészült dezodort és ajakírt is, az elméleti és gyakorlati tudáson kívül

A résztvevők száma max. 15 fő, ne maradj le!

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!