Program


Duo VoCellino // Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

Duo VoCellino // Rohmann Ditta & Szirtes Edina Mókus

A Duo VoCellino egy olyan együttműködés neve, amely évek óta szövődik két elkötelezett és kísérletezni szerető zenész. Az eddigi tapasztalatok alapján, minden közös fellépés egy kaland a két muzsikus barát számára, amelyet követni a hallgatóknak is olyan élmény, mintha egy titkos világba látnának bele.

Aktuális előadások



A Duo VoCellino egy olyan együttműködés neve, amely évek óta szövődik két elkötelezett és kísérletezni szerető zenész: Szirtes Edina Mókus és Rohmann Ditta között. Emberi és művészi fejlődés, amely folyamatosan formálódik, szinte a közönség szeme láttára: kétféle zenei világ találkozása a balkánitól kezdve az improvizáción át a közös kompozíciókig. 

A mostani koncerten az ISON-ban hallhatunk majd Bartók Mikrokozmosz átiratokat, azok továbbgondolását, valamint dalokat és régebbi szerzeményeket Szirtes Edina Mókus tollából.

Az eddigi tapasztalatok alapján, minden közös fellépés egy kaland a két muzsikus barát számára, amelyet követni a hallgatóknak is olyan élmény, mintha egy titkos világba látnának bele.

 

 
 
 
 
Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!