Program


Egy csók és más semmi
4

Egy csók és más semmi

A zenés vígjáték műfaja mindig közönségsiker! Arra, hogy az előadás az Újszegedi Szabadtéri Színpad nézőit is meghódítja majd, Eisemann Mihály zenéje, Halász Imre fergeteges jelenetei és a Szegedi Nemzeti Színház bemutatóját jegyző rendező-koreográfus, Juronics Tamás neve a garancia.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 21:00

A fiatal és gyönyörű Annie válni készül, ezért felkeresi közeli ismerősét, a hölgyek körében népszerű válóperes ügyvédet, Dr. Sáfrányt, akinek tanácsára a tárgyalásig egy szállodába költözik, hogy ne érintkezzék férjével. Közben megismerkedik egy sármos és határozott fiatalemberrel, aki rabul ejti a szívét, azonban a bemutatkozás elmarad. Ez a találkozás nemcsak a másnapi tárgyalás szempontjából jelentős, de mindkettőjük számára sorsfordító.

Eközben a történet másik szerelmespárja, Dr. Sáfrány félszeg fia, Péter és a cselédlány, Teca egy titok felfedésére készül az ügyvéd előtt… De hogy mi lesz az árvalány Teca és gyermeke sorsa, ez szintén a bíróságon derül ki, ahol pótnagymamája is akad a kisfiúnak...

Ajánlatunk


Vásároljon komplex élményt, tekintse át ajánlatainkat! Rendelje meg előre az ebéd- vagy vacsoramenüt, vagy válasszon étel- és ital vouchereink közül!

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!