Program


Ékszerkészítő workshop a Felvarrommal
2

Ékszerkészítő workshop a Felvarrommal

Ez a program is az újrahasznosítás jegyében telik, hiszen kerékpár láncszemekből készítünk vagány fülbevalókat, színes kulcstartókat.

Aktuális előadásokÉkszerkészítő workshop

"Elkötelezett kerékpárosként látom, mennyi alkatrész megy a kukába – kitartó újrahasznosítóként pedig tennem kellett ez ellen valamit. Büszke vagyok arra, hogy a Felvarrom mennyire sokat tett a környezetünk védelméért. A mai napig szeretek kézzel dolgozni, mintatermékeket készíteni. Motivál és feltölt amikor elégedett vagyok egy elkészült termékemmel."
                                                                                                                                          (Szabó László, a Felvarrom alapítója)

Ez a program is az újrahasznosítás jegyében telik, hiszen kerékpár láncszemekből készítünk vagány fülbevalókat, színes kulcstartókat. Az alkotáshoz nagyszerű inspirációt nyújt a múzeumban megtekinthető a Budapest köszönti a Girót! – Budapest saluta il Giro! című kiállítás, mely elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét.

A kiállítás foglalkozik a kerékpársport magyarországi megjelenésével, Európa egyik legelső kerékpárpályája, a Millenáris, valamint a nagyobb magyar versenyek – így például az 1925 óta megrendezett Tour de Hongrie – történetével.

A program belépőjegyével ez az időszaki kiállítás és a múzeum egyéb kiállításai is megtekinthetők.

Ajánló


A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye. Gyűjteményében a közel 225 ezer néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!