Program


Ékszerkészítő workshop a Felvarrommal
2

Ékszerkészítő workshop a Felvarrommal

Ez a program is az újrahasznosítás jegyében telik, hiszen kerékpár láncszemekből készítünk vagány fülbevalókat, színes kulcstartókat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 10:00

Ékszerkészítő workshop

"Elkötelezett kerékpárosként látom, mennyi alkatrész megy a kukába – kitartó újrahasznosítóként pedig tennem kellett ez ellen valamit. Büszke vagyok arra, hogy a Felvarrom mennyire sokat tett a környezetünk védelméért. A mai napig szeretek kézzel dolgozni, mintatermékeket készíteni. Motivál és feltölt amikor elégedett vagyok egy elkészült termékemmel."
                                                                                                                                          (Szabó László, a Felvarrom alapítója)

Ez a program is az újrahasznosítás jegyében telik, hiszen kerékpár láncszemekből készítünk vagány fülbevalókat, színes kulcstartókat. Az alkotáshoz nagyszerű inspirációt nyújt a múzeumban megtekinthető a Budapest köszönti a Girót! – Budapest saluta il Giro! című kiállítás, mely elsősorban kultúrtörténeti szempontból világítja meg egyrészt az olasz kerékpársport legnagyobb versenyének, másrészt a magyarországi országúti kerékpározás főbb eseményeinek hátterét.

A kiállítás foglalkozik a kerékpársport magyarországi megjelenésével, Európa egyik legelső kerékpárpályája, a Millenáris, valamint a nagyobb magyar versenyek – így például az 1925 óta megrendezett Tour de Hongrie – történetével.

A program belépőjegyével ez az időszaki kiállítás és a múzeum egyéb kiállításai is megtekinthetők.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!