Program


Élet a lábunk alatt- Túra a fűrészeslábúak birodalmába

Élet a lábunk alatt- Túra a fűrészeslábúak birodalmába

Sokszor elfeledkezünk, hogy milyen pompás apró lények vesznek is minket körül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A túra alkalmával nagyítóval szállunk alá és az ízeltlábúak pompás világába kalauzoljuk el az érdeklődőket. Utunk során a pazar panorámájú Nagy-Szénás tanösvény nyomvonalát járjuk be. A túra 5 főtől indul, a program erős szél és eső esetén elmarad.

Helyszín: Nagykovácsi
Túra hossza, időtartama: 3 km, 4 óra
Találkozó: Nagykovácsi, tanösvény induló állomása, a Gémeskút utca végén, GPS: 47.58877802425483, 18.8883637754637
Kapcsolattartó: Tóthné Becsei Katalin
E-mail: pilisilen@dinpi.hu
Telefon: +36 30 511 1802

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne..

Ajánló


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!