Program


Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása

Elvarratlan szálak - Dr. Almási Kitti előadása

Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 19:00

Elvarratlan szálak

A magyarázat nélkül, vagy valamilyen fájdalmas élménnyel záruló meghatározó emberi kapcsolataink kiemelt jelentőséggel bírnak, befolyásoló erejűek abban, ahogyan magunkról gondolkodunk. Életünk során számos olyan tapasztalatot szerzünk, mely hatással van az életvezetésünkre, meghatározza félelmeinket vagy vágyainkat, és azt is, miként reagálunk egyes helyzetekben. Amennyiben nem jutunk el addig, hogy egy-egy konfliktust, vagy veszteséget elfogadjunk, ha nem értjük meg a mozgatórugókat, évekig cipelhetjük teherként a csalódottságot, értetlenséget, dühöt, fájdalmat. Az előadás során azokra a kulcsélményekre fókuszálunk, melyek hasonló elakadást hoztak az életvezetésünkben és egy-egy példán keresztül betekintünk a feldolgozás folyamatába is.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!