Program


Era Nova Kamarazenekar - Éjszaka és hajnal határán - A tehetség kötelez

Era Nova Kamarazenekar - Éjszaka és hajnal határán - A tehetség kötelez

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 20. péntek, 19:00

Sibelius: Egy magányos sípálya
Mendelssohn: 10. (h-moll) vonósszimfónia
Sibelius: Arioso, op. 3
Sibelius: 3. (g-moll) humoreszk, op. 89/1
Sibelius: Impromtu
Koudela Olivér: Notturno (ősbemutató)
Schönberg: Megdicsőült éj, op. 4

Era Nova Kamarazenekar
Vezényel: Kemény Péter

Először ad egész estés önálló hangversenyt a Zeneakadémián az Era Nova Kamarazenekar, amely 2021-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóiból. Egyik fő céljuk a ritkábban játszott művek megismertetése a közönséggel, valamint azok újszerű előadása, így Solti termi koncertjüknek is különleges tematikát választottak: a műsor egy Richard Dehmel-költemény által ihlett kompozíció, a Megdicsőült éj (Verklärte Nacht) problematikája és megértése köré épül. A Schönberg-darab belső, kimondatlan programja felszínre hozatalához szolgálnak segítségül az előtte elhangzó művek: „Reményeink szerint a vers környezetében szereplő expresszionista szimbólumokat a koncert első felében kézzelfoghatóan tudjuk felvezetni a közönség számára, ezzel mélyebb megismerést, tartalmasabb zenei kontextust, és maradandó élményt nyújtva mindenkinek.”

RENDEZŐ:

Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató,…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!