Program


EUROTRACK 2023 Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás - 2023. július 9.
11

EUROTRACK 2023 Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás - 2023. július 9.

Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás, amin igyekszünk összeállítani Magyarország leghosszabb nemzetközi terepasztalát, több európai klub közreműködésével. A sokszínű, élethű és méretarányos tájon, a vasúti forgalom mellett az élet minden pillanata mintha megelevenedne.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 9. vasárnap, 10:00

 

Terveink szerint összeállítjuk Magyarország leghosszabb, nemzetközi elemekből álló H0 méretarányú modul terepasztalát a veszprémi Március 15. úti Sportcsarnokban. Ebben az „EUROTRACK” Vasútmodellező Klubok Európai Szövetségének angol, francia, német, holland, osztrák és olasz tagjai, román, horvát, szlovák, szlovén és hazai vasútmodellező klubok, valamint egyéni kiállítók lesznek segítségünkre.

Az összeállításra kerülő több száz méter hosszú terepasztal elemein a készítők bemutatják saját környezetük jellemző részleteit. Így a látogatók nem csak a magyar, hanem számos külföldi vasút részleteit és vonatait is megcsodálhatják. Sok apró mozgó jelenet is megtalálható lesz a vasúton kívül, amit a látogatók felfedezhetnek és működtethetnek is.

Egy különálló részen az egykori keskeny nyomközű Kapuvári Gazdasági vasút elevenedik majd meg. Ez egy H0e méretarányú FREMO rendszerű digitális vasútüzem lesz. A Viessmann modellgyártó cég jóvoltából a gyerekek és a felnőttek a helyszínen kipróbálhatják kézügyességüket a „bütyköldében”. Modellezési és modellépítési bemutatók is lesznek.

Aki pedig el akarja kezdeni a vasútmodellezést vagy bővíteni kívánja a meglévőt, az a Vasútmodell Center modellezési szaküzlet kínálatából válogathat.

A program a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre.

További információ: veszprembalaton2023.hu

 

6 éves kortól kell jegyet váltani. A jegy az érvényesítés napján a jegy tulajdonosának

korlátlan belépést biztosít.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!