Program


FILM/ZENE: Monos (Csortos)

FILM/ZENE: Monos (Csortos)

kolumbiai-argentin-holland-német-svéd-uruguayi thriller, dráma, 102 perc, 2019
spanyol és angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 19:30

Rendező: Alejandro Landes
Forgatókönyv: Alejandro Landes, Alexis Dos Santos
Szereplők: Julian Giraldo, Julianne Nicholson, Karen Quintero, Laura Castrillón, Moises Arias, Sofia Buenaventura
Operatőr: Jasper Wolf
Zene: Mica Levi

 

Egy távoli hegyvidéken, valahol Latin-Amerikában, egy kamaszokból álló fegyveres különítmény – Rambo, Törpe, Répa, Hosszúláb, Farkas, Lady és Bumbum – azt a parancsot kapja a Szervezettől, hogy egy külföldi túszt (Julianne Nicholson) és egy fejős tehenet tartsanak életben. A frontvonalak gyors mozgása nyomán azonban könnyűnek hitt, paradicsomi küldetésük pokoljárásba fordul, és nemcsak a feladat teljesítése, de az életük is veszélybe sodródik.

A kolumbiai Alejandro Landes filmje, a ködbe burkolózó fennsíkon gyakorlatozó gyerekkatonákról szóló, többszörösen díjnyertes Monos önmagában is egy rendhagyó élmény, ám Mica Levi (Under the Skin, Érdekvédelmi terület) merész filmzenéje új dimenziót kölcsönöz a pusztító végkifejletnek. 

A MONOS a Sundance Filmfesztiválon robbant be a zsűri különdíjával, majd sorban nyert azokon a fesztiválokon, ahol csak indították. (Kolozsvár, Odessa, Cartagena, Newport, Montclair).

Forgalmazó: magyarhangya

A vetítésre az Uránia FILM/ZENE sorozatának részeként kerül sor.
A Sound Design sorozat teljes program elérhető itt.

A programsorozat a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!