Program


Fodor Zsóka önálló estje

Fodor Zsóka önálló estje

Színházi Világnap: FODOR ZSÓKA önálló estje

“Erzsikétől Magdi anyusig” – Sztorik és történetek Fodor Zsóka életéről, a „Barátok közt” sorozatról és a színpadi szerepeiről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 17:00

 

A Színházi Világnap alkalmából különleges estre invitáljuk Önöket: Fodor Zsóka, a kultikus „Barátok közt” sorozat sztárja, színházi világunk ragyogó csillaga, elvezeti Önöket egy felejthetetlen utazásra, ami tele van sztorikkal, kulisszatitkokkal, nevetéssel és meglepő fordulatokkal.

Készüljenek egy olyan estére, ami garantáltan felejthetetlen marad: ahol a történetek és színházi világ rejtett titkai mellett, a nevetés sem marad el. Ismerjék meg, hogy mi zajlott a nagy sikerű „Barátok közt” sorozat kamerái mögött, és hogyan formálódott Fodor Zsóka pályafutása.

✨ Csatlakozzanak hozzánk a Színházi Világnap ünneplésére egy olyan estén, ahol a múlt, a jelen és a jövő találkozik, és együtt fedezhetjük fel a színház csodálatos világát. Várunk mindenkit szeretettel és egy kis izgalommal fűszerezve!

Ne hagyják ki ezt a különleges alkalmat, hívják meg családtagjaikat, barátaikat, hogy együtt élvezhessük ezt az egyedülálló színházi estet!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Ajánló


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!