Program


FRÖCCS Tari Annamáriával: Anyáink történetei

FRÖCCS Tari Annamáriával: Anyáink történetei

Hogyan hat ránk a világ egyik legerősebb köteléke? Hogyan érthetjük meg anyáink történetét, történeteit? A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 5. vasárnap, 19:00

Az első három év a legfontosabb. És fontos még a kisgyerekkor, az iskola, a kamaszkor, az elszakadás, a fiatal felnőttkor... Hogyan tudjuk anyaként jól csinálni? Egyáltalán valid ez a kérdés, lehet jól csinálni? Lehet rosszul csinálni? Csak rosszul lehet csinálni?

Önző anya, mártír anya, önmegvalósító anya, "mindent a családért" anya, jó anya, rossz anya. És a rengeteg érzés, ami kavarog: hála, harag, szeretet, undor, düh, meghatottság. És annyi minden még. Mit tegyünk, ha felismerjük a saját szülőségünk során azt, amit mindenáron próbáltunk elkerülni? Amit az anyám elrontott, az én is el fogom rontani? Hogyan tudom máshogy csinálni?

És egyáltalán: hogyan hat a világ egyik legerősebb köteléke? Hogyan érthetjük meg anyáink történetét, történeteit?

Görbe tükörben nézünk rá anyáinkra, anyaságunkra, az ezzel kapcsolatos érzésekre, ellenérzésekre. Segítségünkre lesz ennek a korántsem egyszerű témának a kibogozásában Tari Annamária klinikai szakpszichológus. 

 

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

 

Praktikus információk:
Az előadás hossza: kb. 2,5 óra (19:00-21:30), egy szünettel.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
A színháztermet negyed órával az előadás előtt nyitjuk.
A színházi büfé az előadás előtt egy órával nyit.

Várunk szeretettel!

Ajánlatunk


A székely kapu az ősi erő, a hit, a remény, az Istenhez való tartozás jelképe, kommunikációs csatorna ég és föld között. Három oszlopa a test, a lélek és a szellem egységére utal, faragásai védelmi, kegyelmi és áldást adó szimbólumok.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Adolphe Adam KISKALÓZ Gyermekelőadás óvodásoknak és kisiskolásoknak

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!