Program


Géniuszok - Michelangelo

Géniuszok - Michelangelo

Ludmann Mihály művészettörténész előadása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 31. kedd, 18:00

Michelangelo életművében a szobrászat, festészet, építészet és a költészet egyenrangúan magas művészi szintet képvisel. Nem csoda, hogy jelentős feladatot vállalt Firenze és Róma művészeti megújulásában. A Sixtus-kápolna freskói, síremlékeinek figurái egyedi és össze nem téveszthető alkotások. Jelentősége az
építészetben is megmutatkozik.
Alkotásai a későbbi évszázadokban is nagy hatást gyakoroltak különösen a szobrászok világára, ahogyan ezt Rodin vagy Sidló Ferenc életművében is láthatjuk.
Ennek a titka egyszerű és megfejthetetlen, mint minden nagy művészé és kiemelkedő alkotásé. A Kultúrkúria művészettörténeti sorozatában megkíséreljük Michelangelo művészetének mind a korában gyökerező és a különleges jellemzőit bemutatni.

Ajánlatunk


5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

a Kultúrbrigád és az Átrium előadása

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

Ajánló


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

VILÁGHÍRŰ STRAUSS és OPERETT melódiák csendülnek fel

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!