Program


Gregor Bernadett - Laza esti beszélgetés

Gregor Bernadett - Laza esti beszélgetés

LAZA ESTI BESZÉLGETÉS
a pályájáról, az életéről, a sikereiről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 23. péntek, 19:00

az ÉLESS-SZÍN vendége:  GREGOR BERNADETT színésznő
Beszélgetőtárs: VALLER GABRIELLA

GREGOR BERNADETT Szegeden született Gregor József Kossuth-díjas operaénekes és Belle Erzsébet tanárnő lányaként.
Két fiú édesanyja. Művészi pályája: 1995-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán . Több színházban is játszott, többek között a Budaörsi Játékszínben is, ahol emlékezetes alakítást nyújtott a Vágy a szilfák alatt c. produkcióban Koncz Gábor partnereként, valamint a Szókimondó asszonyság c. előadásban. Majd az Éless-Szín megalakulása után több produkcióban is játszott, többet között A néma leventében alakította Beatrix szerepét. 2012-től az Újszínház tagja.
Az első filmje a Tibor vagyok, de hódítani akarok. Játszott tv-sorozatokban, pl: a Jóban rosszban, Tűzvonalban, Kisváros,
Szomszédok. Jelenleg is forgat egy filmsorozatban, amit majd ősszel láthatnak a nézők.
Megszámlálhatatlanul sok színházi szerepet eljátszott már, s nyilván még sok-sok feladat vár még rá.

Díjai:
- Story Ötcsillag-díj (2008)
- Zenthe-díj (2008)
- Jászai Mari-díj (2019)
- Széchenyi-örökség Okmánya (2021)
- Iglódi István-emlékgyűrű (2021)
- Érdemes művész (2022)

Ezen az esten énekel is majd a nézőknek, ráadásul (a technika segítségével) egy duettet is előad Gregor Józseffel, az Édesapjával.

Ha érdekli, mit lehet még tudni Gregor Bernadettről, s szeretne vele találkozni, esetleg kérdést feltenni neki, akkor várjuk szeretettel erre a kis bensőséges, családias légkörű beszélgetésre.

A helyek elfoglalása az érkezés sorrendjében történik!

Ajánlatunk


Mesebalett két felvonásban

Jegyár: 5000 Ft 2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje meg, miként született újjá az opera- és balettjátszás fellegvára, hogyan nyerték vissza eredeti fényüket az épület csodás terei, és milyen korszerű újítások várják az előadásokra érkező közönséget!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Z generációs pandémia paradigma. Hogyan élték meg a fiatalok a pandémiát? A korosztályhoz tartozó drámaírók jeleneteiből Pass Andrea rendezett előadást.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A drámai összecsapásokkal és humoros pillanatokkal fűszerezett történet a tehetségről, a kitartásról, és a képzelőerő diadaláról szól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!