Program


Gyárfás-Premecz Organ Trio

Gyárfás-Premecz Organ Trio

A 2015-ben a legrangosabb szakmai életmű-díjjal, a Szabó Gábor díjjal kitüntetett Gyárfás István gitáros tavaly egyesítette erőit a Hammond orgona hazánk legnépszerűbb előadójával, Premecz Mátyással és régi harcostársával, a nagyszerű dobos Jeszenszky Györggyel.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 30. szombat, 20:00

Az így megalakult Gyárfás - Premecz Organ Trio formáció első lemeze, az Organ Grinder’s Suite az 50-es években világhódító körútjára indult orgonatrió hagyományt idézte fel, emléket állítva az irányzat legjelentősebb képviselőinek. A lemez anyagával azóta rendszeresen koncerteznek, s időközben már új kompozíciókat is műsorra tűznek, így az Opusban ezekből is kaphatunk ízelítőt.

Közreműködik:

Gyárfás István – gitár
Premecz Mátyás – Hammond orgona
Jeszenszky György – dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!