Program


Hamupipőke - Kabóca Bábszínház

Hamupipőke - Kabóca Bábszínház

Gyerekszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 21. péntek, 10:00

Hamupipőke - a Kabóca Bábszínház előadása
A Tádé-bérlet előadása

Ki ne ismerné a lencsét válogató, jóságos, aranycipellős fiatal lány történetét, akit fehér galambok segítenek a megpróbáltatásokban, hogy végül ő legyen a királyfi felesége? A klasszikus Perrault mesetörténetet szorosan követve érkezik Hamupipőke Veszprémbe, kicsik és nagyok legnagyobb örömére. A jól ismert fordulatok a bábok segítségével humorosan és játékosan jelennek meg a színpadon, ahol a jók megérdemlik a méltó jutalmat, a gonoszok pedig pont annyira bűnhődnek meg, amennyire rászolgáltak.

Író: Szántó Viktória
Tervező: Bodor Judit
Zeneszerző: Lászlóffy Zsolt
Rendező: Sramó Gábor

Színészek:
Csörögi Gábor
Miller Patrik
Szívós Réka
Taba Dorottya Lucia

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!