Program


Hang-Fonó Népdalműhely

Hang-Fonó Népdalműhely

Ahol énekelnek, ott béke van. Rég tudjuk, hogy a közösségi éneklésnek megtartó ereje van és a saját hang használata gyógyító rezgéseket, építő folyamatokat képes elindítani testben és lélekben egyaránt. 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 10. hétfő, 18:30

Újabb felfedezés, hogy az aktív zenei tevékenység képes a két agyfélteke közötti kapcsolat összehangolására. A régi és új tudást ötvözve hívjuk életre a Hang-fonó népdalműhelyt, ahol a Kárpát-medence magyar énekes hagyományai és ritmus alapú hangjátékok által éljük át a közös éneklés és zenélés örömét. A rendszeres éneklés lehetséges mellékhatásai: tartós jó hangulat, erősebb immunrendszer, növekvő kreativitás, fokozott önbecsülés, jobb társas kapcsolatok és összpontosító képesség, hogy csak néhányat említsünk.
Ezek ismeretében a foglalkozáson mindenki a „saját felelősségére” vehet részt!

Műhelyvezető: Márczi Anna zenész, énekes

A kis házban kerül megrendezésre.

A program a Csoóri Sándor Alap támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

Giuseppe Verdi AZ ÁLARCOSBÁL Opera három részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!